alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : GALLARDO AGUILAR, IRENIA [Author]
References found : 10 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 10
select
to print
 de Armas Martínez, Ana Celia, Gallardo Aguilar, Irenia and López Bello, Nancy OBTENCIÓN DE ÉSTERES A PARTIR DE FRACCIONES DESTILADAS DE ACEITE DE FÚSEL: PARTE II. cen. az., Dic 2022, vol.49, no.4, p.1-11. ISSN 2223-4861


   2 / 10
select
to print
 Gallardo Aguilar, Irenia et al. OBTENCIÓN DE ÉSTERES A PARTIR DE FRACCIONES DESTILADAS DE ACEITE DE FÚSEL: PARTE I. cen. az., Set 2022, vol.49, no.3, p.37-47. ISSN 2223-4861


   3 / 10
select
to print
 Carrazana Díaz, Orisleidy et al. PROPOSAL FOR TECHNOLOGICAL MODIFICATION IN A CUBAN DISTILLERY BASED ON A CONSUMPTION INDEXES STUDY. cen. az., June 2021, vol.48, no.2, p.117-126. ISSN 2223-4861


   4 / 10
select
to print
 Pino Hurtado, Mario Sergio, Gallardo Aguilar, Irenia and Pérez Pentón, Margarita Estudio experimental de las etapas de maceración y fermentación para la obtención de cerveza a partir de malta de sorgo. cen. az., Set 2018, vol.45, no.3, p.52-64. ISSN 2223-4861


   5 / 10
select
to print
 Gallardo Aguilar, Irenia et al. Perfeccionamiento del proceso de malteado de sorgo udg-110 en la elaboración de bebidas para enfermos celíacos. cen. az., Jun 2018, vol.45, no.2, p.46-58. ISSN 2223-4861


   6 / 10
select
to print
 Boffill Rodríguez, Yanet, Gallardo Aguilar, Irenia and de Almeida e Silva, João Estudio del desarrollo del nitrógeno amino libre durante el malteado del sorgo. cen. az., Jun 2017, vol.44, no.2, p.39-47. ISSN 2223-4861


   7 / 10
select
to print
 Nieblas Morfa, Claudia et al. Obtención de bebidas y otros productos alimenticios a partir de dos variedades de sorgo. cen. az., Set 2016, vol.43, no.3, p.66-78. ISSN 2223-4861


   8 / 10
select
to print
 Quezada Moreno, Walter Francisco, Quezada Torres, Walter David and Gallardo Aguilar, Irenia Plantas mucilaginosas en la clarificación del jugo de la caña de azúcar. cen. az., Jun 2016, vol.43, no.2, p.1-11. ISSN 2223-4861


   9 / 10
select
to print
 Rodríguez Rodríguez, Leyanis et al. Obtención de jarabes dextrinizados mediante hidrólisis enzimática del almidón de sorgo. cen. az., Dic 2015, vol.42, no.4, p.49-58. ISSN 2223-4861


   10 / 10
select
to print
 Rodríguez Rodríguez, Leyanis et al. Evaluación  de  dos variedades de sorgo para la obtención de almidón. cen. az., Mar 2015, vol.42, no.1, p.88-95. ISSN 2223-4861


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information