alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : HERNANDEZ MONZON, ALDO [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Díaz Abreu, Julio A., Vega Robaina, Yunaisi and Hernández Monzón, Aldo Aplicación del Nuevo Sistema Tecnológico para máximo aprovechamiento de componentes lácteos en queso industrial tipo Lunch. RTQ, Dic 2020, vol.40, no.3, p.548-563. ISSN 2224-6185


   2 / 9
select
to print
 Rodríguez González, Dainelis et al. Bebida fermentada de suero con la adición de salvado de trigo y pulpa de guayaba (Psidium guava L.). RTQ, Ago 2020, vol.40, no.2, p.428-441. ISSN 2224-6185


   3 / 9
select
to print
 Hernández Monzón, Aldo, Vega Robaina, Yunaisi and Díaz Abreu, Julio A. Eficiencia tecnológica del queso tipo Lunch en relación con el momento de corte de la cuajada. RTQ, Abr 2020, vol.40, no.1, p.106-117. ISSN 2224-6185


   4 / 9
select
to print
 Rodríguez Villacis, Diómedes, Rodríguez Sánchez, José Luis and Hernández Monzón, Aldo Bebida de suero fermentado con la adición de jugo de sábila (Aloe vera L.) y pulpa de mora (Rubus glaucus Benth) con características probióticas. RTQ, Ago 2019, vol.39, no.2, p.301-317. ISSN 2224-6185


   5 / 9
select
to print
 Llerena Ramírez, Carmen, Díaz Torres, Raúl and Hernández Monzón, Aldo Condiciones de hidrólisis de las lactasas Lactozym Pure 6500 L y Saphera 2600 L para la producción de leche deslactosada de cabra. RTQ, Ago 2019, vol.39, no.2, p.274-285. ISSN 2224-6185


   6 / 9
select
to print
 de Cangas Morán, Ramón et al. Desarrollo de un queso fresco con cultivos probióticos e ingredientes vegetales. RTQ, Abr 2019, vol.39, no.1, p.49-64. ISSN 2224-6185


   7 / 9
select
to print
 Villegas Soto, Nelson R., Hernández Monzón, Aldo and Díaz Abreu, Julio A. OPTIMIZACIÓN DE PASTEURIZACIÓN DE LA LECHE Y MOMENTO DE CORTE DE LA CUAJADA PARA QUESO FRESCO ENZIMÁTICO ARTESANAL. RTQ, Ago 2018, vol.38, no.2, p.386-397. ISSN 2224-6185


   8 / 9
select
to print
 Hernández Monzón, Aldo and Romagosa Ibieta, Sarai Desarrollo de una leche fermentada probiótica con jugo de Aloe vera. RTQ, Abr 2015, vol.35, no.1, p.81-97. ISSN 2224-6185


   9 / 9
select
to print
 Martinez-Alvarez, Marisney et al. Evaluación de parámetros físico-químicos y microbiológicos de un coagulante lácteo de estómago de cerdo. Rev Salud Anim., Abr 2019, vol.41, no.1. ISSN 0253-570X


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information