alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : HERNANDEZ-MONZON, ALDO [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 Hernández-Monzón, Aldo et al. Evaluación de la calidad sensorial y la aceptabilidad de diferentes productos alimenticios elaborados con adición de jugo de sábila (Aloe vera) y su relación con la dosis empleada. RTQ, Dic 2021, vol.41, no.3, p.480-498. ISSN 2224-6185


   2 / 12
select
to print
 Díaz -Abreu, Julio A. and Hernández-Monzón, Aldo La Ingeniería Bioquímica: un antecedente precursor de la actual Biotecnología en Cuba. RTQ, Abr 2021, vol.41, no.1, p.60-74. ISSN 2224-6185


   3 / 12
select
to print
 Hernández-Monzón, Aldo et al. Desarrollo de una bebida elaborada con harina de arroz y ajonjolí (Sesamum Indicum) y fermentada con cultivos probióticos. RTQ, Abr 2019, vol.39, no.1, p.89-104. ISSN 2224-6185


   4 / 12
select
to print
 Villegas-Soto, Nelson Ramiro, Hernández-Monzón, Aldo and Díaz-Abreu, Julio Antonio Nuevo sistema tecnológico para producción artesanal de queso fresco con máximo aprovechamiento de componentes de la leche . RTQ, Dic 2018, vol.38, no.3, p.530-541. ISSN 2224-6185


   5 / 12
select
to print
 Villegas-Soto, Nelson R., Díaz-Abreu, Julio A. and Hernández-Monzón, Aldo Evaluación de la eficiencia tecnológica en la elaboración artesanal de queso fresco de coagulación enzimática. RTQ, Dic 2017, vol.37, no.3, p.380-391. ISSN 2224-6185


   6 / 12
select
to print
 Rodríguez-Villacis, Diómedes Hernán and Hernández-Monzón, Aldo Desarrollo de una bebida fermentada de suero con la adición de jugo de Aloe vera y pulpa de fruta. RTQ, Abr 2017, vol.37, no.1, p.40-50. ISSN 2224-6185


   7 / 12
select
to print
 Hernández-Monzón, Aldo et al. Desarrollo de una leche fermentada de cabra con cultivos probióticos. RTQ, Dic 2016, vol.36, no.3, p.267-280. ISSN 2224-6185


   8 / 12
select
to print
 Pérez-Leonard, Heidy and Hernández-Monzón, Aldo Evaluación de sustratos con jugo de aloe vera para el crecimiento de lactobacillus plantarum. RTQ, Ago 2015, vol.35, no.2, p.156-166. ISSN 2224-6185


   9 / 12
select
to print
 Hernández-Monzón, Aldo et al. Desarrollo de una galleta dulce con ajonjolí tostado y molido. RTQ, Dic 2014, vol.34, no.3, p.240-250. ISSN 2224-6185


   10 / 12
select
to print
 Fernández-Rodríguez, Francisco, Ruilova-Cueva, María Bernarda and Hernández-Monzón, Aldo Programa para el diseño de mezclas de residuos agrícolas para el cultivo del hongo Pleurotus ostreatus. RTQ, Ago 2014, vol.34, no.2, p.158-169. ISSN 2224-6185


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information