alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : RUBIO-GONZALEZ, ANGEL [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Rubio-González, Angel. Algunas consideraciones sobre la reorganización de la actividad científica en las universidades del Ministerio de Educación Superior de Cuba. Rev. Cubana Edu. Superior, Abr 2016, vol.35, no.1, p.85-98. ISSN 0257-4314


   2 / 6
select
to print
 Rubio-González, Angel. COMPORTAMIENTO DE LA HUMEDAD, LA MASA ORGÁNICA Y EL CALOR ESPECÍFICO DE COMBUSTIÓN DEL MARABÚ ALMACENADO. cen. az., Dic 2022, vol.49, no.4, p.48-57. ISSN 2223-4861


   3 / 6
select
to print
 Rubio-González, Angel et al. PROPIEDADES DEL MARABÚ (DICHROSTACHYS CINEREA L.) COSECHADO CON MÁQUINAS, COMO COMBUSTIBLE PARA LA GENERACIÓN DE ELECTRICIDAD (SEGUNDA PARTE). cen. az., Jun 2021, vol.48, no.2, p.23-34. ISSN 2223-4861


   4 / 6
select
to print
 Rubio-González, Angel et al. PROPIEDADES DEL MARABÚ (DICHROSTACHYS CINEREA L.) COSECHADO CON MÁQUINAS, COMO COMBUSTIBLE PARA LA GENERACIÓN DE ELECTRICIDAD (PRIMERA PARTE). cen. az., Mar 2021, vol.48, no.1, p.93-104. ISSN 2223-4861


   5 / 6
select
to print
 Rubio-González, Angel and Rubio Rodríguez, Manuel Integración y esquemas energéticos para el máximo aprovechamiento de la biomasa cañera en la generación de electricidad. cen. az., Dic 2018, vol.45, no.4, p.20-31. ISSN 2223-4861


   6 / 6
select
to print
 Rubio-González, Angel, Rubio Rodríguez, Manuel and Roque Díaz, Pablo Valoración técnica y económica para el incremento de los parámetros del vapor en ingenios azucareros cubanos. cen. az., Set 2018, vol.45, no.3, p.24-31. ISSN 2223-4861


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information